[Mini Drama] Black Lie Episode 1

Sophie Maya proudly present

Black Lie Mini Drama

Starring:

Dong Hae – Ji Hyo – Chae Won – etc

only on youtube😀

 

5 thoughts on “[Mini Drama] Black Lie Episode 1

  1. Keren nih mbak nya buat video kyk gini,tp boleh nanya gak ost di black lie mini drama 1 tu apa ya mba penasaran keren banget lagunya…kalo bisa dijawab
    yah mba hehe terima kasih.

  2. noona…. ini cuma ada di yutup? gak akan dibikin versi ff kah? can’t wait. bikin penasaran karena ada Donghaeknya😀

  3. udah liat semua videonya di youtube :3 yang key of heaven itu donghae kan yang naik sepeda motor? unyuunyu :’) two thumbs up, Author ‘-‘9

Just talking...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s